El nebot de Miguel Bosé, polèmic per unes declaracions negacionistes

Olfo Bosé ha seguit els passos del seu tiet Miguel i ha evidenciat públicament que ell també és negacionista del coronavirus. El jove ha publicat un vídeo en el seu perfil d’Instagram en el que deixa caure que no es creu tot el que estan dient sobre la pandèmia, unes paraules molt controvertides que l’han col·locat a la diana de les crítiques. El més curiós és que Olfo Bosé va estar ingressat a l’hospital fa uns mesos amb Covid, la que li va provocar una pneumònia bilateral. Com justifica, llavors, creure que el govern ens enganya? “Davant de tota aquesta història, l’únic mestre ets tu. Tu ets l’únic que pot dir-te qui ets i cap a on vas. Jo us recomano que us feu tests mèdics, però no PCR. Ho heu de fer a nivell sanguini per saber què teniu a dins”.

Escèptic davant de l’eficàcia dels tests d’antígens i les PCR, tampoc no es creu que el coronavirus causi problemes respiratoris: “Jo vaig estar ingressat a l’UCI amb respirador durant dues setmanes amb pneumònia bilateral. El que no em van dir va ser que quan era petit havia patit una patologia semblant. Has de conèixer-te a tu mateix i reaccionar al que la realitat t’està imposant”. Com era d’esperar, aquestes paraules han fet que molts el critiquessin. Ell, lluny de fugir, ha donat la cara i ha respost als missatges de la tertuliana Alexia Rivas.

El nebot de Miguel Bosé, Olfo, envia un missatge negacionista a través d’Instagram / Telecinco

“Li he preguntat sobre aquests missatges i m’assegura que sí que creu que existeix la Covid, però que és una Covid disfressada. Diu que creu que també és una manera que els polítics i altres coses es tapin. Diu que creu que ens volen fer pensar com ells volen que pensem, encara que no nega que el virus existeixi”, explica. Un testimoni que el col·loca en el mateix sac de Miguel Bosé i que fa que estigui a primera línia mediàtica.

Comentaris

    fat boy Gener 05, 2022 | 14:50
    En el que si creu es en anar a donar feina i a posar en perill gratuitament a gent que ja va prou atabalada i en denegar o retrasar el tractament d'altres malalts per que s'ocupin de la seva imbecilitat. Es gairebe un criminal.

Nou comentari