El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls sucosos de la relació de Miguel Bosé i Nacho: “Tenien amants”
  • CA

La batalla judicial de Miguel Bosé i Nacho Palau té com a protagonistes els seus fills, dos engendrats amb ADN del cantant i els altres dos, de l’escultor. El problema? Que Palau demana que el jutge els consideri germans a tots… el que, de moment, no ha aconseguit. El jutjat de primera instància li ha donat la raó a l’estrella, però ja s’ha anunciat que es recorrerà la sentència. Carmen Lomana, amiga íntima de Bosé, ha volgut posar el focus en un altre aspecte: en la relació amorosa que va mantenir la parella durant 26 anys. I és que assegura que ella sap que no va ser tot de color de rosa.

 

 

Ho explica a la seva columna de La Razón, en la qual deixa ben clar que Miguel Bosé i Nacho Palau només van ser feliços sis dels vint-i-sis anys de la relació: “Van mantenir una relació que només va durar sis anys. Els altres vint anys que se’ls hi han atribuït van ser en veritat amics. Es tenien molta estima i els agradava seguir sent molt amics i estant l’un a prop de l’altre, però l’amor es va trencar i es van donar la llibertat de tenir la seva vida independent encara que vivien en la mateixa casa”.

Formarien una parella oberta, segons la socialité, el que fins ara no se sabia: “És cert, però, que volien que els quatre nens visquessin junts i van signar un conveni en el qual es vinculava una compensació econòmica a favor de Nacho Palau. En aquella casa hi havia mainaderes i servei domèstic. Quan van néixer els nens, Nacho i Miguel ja no eren parella. Van pactar poder mantenir relacions sexuals amb altres parelles, tenien amants”. 

Nacho Palau, en la seva arribada als jutjats / Europa Press

Segons Lomana, Miguel Bosé hauria ofert 3.000 dòlars al mes a Nacho Palau si els nens vivien junts: “A més a més d’una casa a Panamà, cotxe allà i a Madrid, assegurança, bitllets d’avió per anar i tornar d’Espanya, l’import per a la hipoteca de la casa de Nacho Palau. Si Nacho va marxar de Panamà, va ser perquè s’hi avorria… Per més que Nacho digui que va deixar la seva carrera d’escultor per Bosé, és absolutament incert. Miguel sempre l’instava a què fes alguna cosa, inclòs esculpir. Es van conèixer quan el presumpte escultor tenia 19 anys. No se li coneix formació ni estudis universitaris i tampoc no he vist cap escultura seva”. 

En la sentència d’aquest primer enfrontament judicial, es diu que haurà d’imposar-se un règim de visites perquè els quatre nens es vegin. D’aquesta manera, podria produir-se un retrobament durant les festes nadalenques. Segons Lomana, aquest seria el millor regal per a ells: “Bosé confia que així sigui i posarà a disposició dels nens els bitllets d’avió i tot el necessari per passar uns dies feliços a Mèxic. Els dos fills de Palau sempre estaran protegits per ell perquè no tinguin carències en la seva formació i estudis. Els petits tenen molt clara la situació que estan vivint perquè els hi expliquen i parlen gairebé tots els dies”.

 Telecinco

Una visió de la història i de la realitat molt diferent de la que s’havia explicat fins ara, narrada ara per una amiga de Miguel Bosé.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa