Comença el judici entre Miguel Bosé i l’ex per la filiació dels fills

El cantant s'ha amagat de la premsa i ha entrat als jutjats pel pàrquing

Nacho Palau va interposar una demanda contra Miguel Bosé fa un parell d’anys. L’exparella del cantant, amb qui va estar 26 anys, li reclama la filiació dels quatre menors amb els quals han conviscut, quatre germans que van ser separats quan ells van trencar la relació. Tadeo i Diego (amb ADN de Miguel Bosé) viuen a Mèxic amb el cantant, mentre que Ivo i Telo (amb ADN de Nacho) estan a València amb ell: “Biològicament no són germans, però formen part d’un projecte de família que vam crear. Els he desitjat, els he rebut des que van arribar al món, els hi he donat el biberó i els he cuidat. Els nens tenen 10 anys i es troben a faltar”, reconeix ell en una entrevista a Vanitatis

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hermanosparasiempre

Una publicación compartida de Nacho Palau (@nachopalau) el

 

Aquest matí ha arribat el dia del judici, el que ha permès a les càmeres d’Europa Press captar l’arribada dels protagonistes. O, més aviat, fotografiar el moment en el qual Nacho arribava als jutjats acompanyat del seu advocat. La seva mare, visiblement nerviosa, parlava amb la premsa: “Tant de bo tot surti bé. Els nens són el primer… Aquest estiu s’ho han passat molt bé quan han estat tots junts”. 

De Miguel Bosé, ni rastre… Per què? En demanar entrar per l’aparcament de l’edifici per evitar la premsa. Hauria demanat permís expressament, encara que això no ha evitat que alguns testimonis l’hagin vist entrant per aquella porta… El que ha fet amb la mascareta obligatòria posada, encara que ell s’ompli la boca assegurant que no serveixen de res. 

Nacho Palau, en la seva arribada als jutjats   Europa Press

Nacho Palau, en la seva arribada als jutjats / Europa Press

De moment no s’ha filtrat res del judici, però és probable que se sàpiga alguna cosa en les pròximes hores. El jutge haurà de decidir si considera els quatre nens com a germans membres d’una unitat familiar, el que posaria fi a la seva vida separats i obligaria la parella a entendre’s per la custòdia compartida. 

Nou comentari