Miguel Bosé s’ha posicionat en contra de les mascaretes i de la vacuna de la Covid-19, tot seguint algunes de les teories conspiranoiques i negacionistes. Considera que la lluita contra la pandèmia és una farsa i que el govern ens enganya a tots quan diu que és imprescindible que la gent sana es protegeixi amb la mascareta. Les seves declaracions han estat tan controvertides que el seu nom ha estat notícia en l’últim mes. Envoltat d’expectació mediàtica i moltes crítiques, es va veure forçat a donar la cara i va publicar un parell de vídeos la setmana passada en la qual intentava que quedés clara la seva postura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

 

El problema? Que en aquests vídeos deixava anar uns comentaris molt controvertits sobre el coronavirus que Facebook no ha volgut deixar passar. Si bé fa uns dies van suspendre el seu compte de Twitter temporalment, ara Facebook cataloga les informacions que dona com “parcialment falses“.

Així ho deixen clar en la seva publicació, que acompanyen d’un missatge d’advertència després que tres verificadors de la plataforma hagin desmuntat la teoria del cantant. Gràcies a una anàlisi molt ampli basat en quatre estudis i dos casos reals, els verificadors arriben a la conclusió que la mascareta sí que és necessària per prevenir el contagi. Per tant, que Miguel Bosé no diu la veritat.

 

Miguel Bosé, assenyalat per Facebook

Miguel Bosé, assenyalat per Facebook

 

La seva popularitat ha caigut en picat, d’igual manera que la seva credibilitat. Dos aspectes que empitjoren encara més després d’aquest toc d’atenció de Facebook, que deixa clar als usuaris que Miguel Bosé podria estar mentint.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa