Hisenda multa Miguel Bosé amb 78.000 € per intentar desgravar compres a la xarcuteria o l’entrenador personal

Miguel Bosé segueix protagonitzant polèmica. Es troba a l’ull de l’huracà des de principis de l’any passat, quan va començar a despuntar com a negacionista del coronavirus. Ara bé, aquesta no és l’única controvèrsia que el converteix en notícia. Avui mateix s’ha sabut que torna a tenir problemes amb Hisenda.

El 2019 va aconseguir sortir de la llista de morosos en pagar el 1,8 milions d’euros que devia. Ara, però, ha tornat a rebre una multa de l’Agència Tributària. En aquest cas, li reclamen més de 78.000 € per haver desgravat despeses personals com si fossin d’empresa. D’aquesta manera, Miguel Bosé hauria estafat 55.350 €, als que se sumen 23.000 € més de sanció.

I què havia desgravat com si fossin despeses d’empresa? Pernils, embotits, el servei domèstic, l’entrenador personal i el fisioterapeuta. A més a més, hauria volgut deduir-se les quotes del rènting del seu cotxe d’alta gamma i les reparacions d’altres cotxes.

Miguel Bosé reapareix amb més teories negacionistes - Instagram
Miguel Bosé reapareix amb més teories negacionistes / Instagram

Miguel Bosé va recórrer la multa d’Hisenda, però el Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha desestimat el seu recurs i confirma que el cantant haurà d’abonar la quantitat que li reclamen: “Aquestes despeses no corresponen a l’activitat desenvolupada per l’empresa, sinó que són despeses de l’índole personal i particular de Miguel Bosé. En cap moment es poden considerar deduïbles en l’IVA per no estar directament afectades per la realització d’alguna activitat empresarial o professional”.

I com es justifica el cantant? Tot al·legant que l’ampliació de la inspecció d’Hisenda no va ser notificada correctament. L’advocat de l’administració, però, assegura que sí que es va fer correctament perquè el comptable de Miguel Bosé va signar el paper. Els problemes podrien complicar-se encara més, però, ja que en la investigació s’hauria descobert “importants entrades i sortides de capital” provinents de Luxemburg i amb destí als Estats Units.

Comentaris

    fat boy Maig 26, 2021 | 17:09
    Sere tu amante bandido, bandido...
    FUERA LA OLIGOCRACIA Maig 26, 2021 | 21:56
    Hace bien intetar defaudar antes que darle el dineri a esyos politicos corruptos. Quien no lo haga es un pardela.

Nou comentari