Miguel Bosé ha protagonitzat un munt de titulars escandalosos aquests últims mesos per la seva postura envers el coronavirus. Negacionista, conspiranoic i contrari a la vacuna, el cantant ha generat moltíssimes notícies. Avui és el seu nebot, Olfo Bosé, qui pren la paraula per comentar què pensa la família sobre aquesta actitud.

Ho ha fet en una entrevista a Semana en la qual deixa clar que ells també són conscients que Miguel Bosé ha mostrat una imatge molt sorprenent: “Miguel ha canviat perquè, sobretot, ha tingut la desgràcia de veure’s sol. Ha tingut una parella estupenda, una família meravellosa que l’ha estimat sempre… Tot i els errors que hem pogut cometre amb ell, l’estimem més del que ell es pot imaginar. Encara que és cert que ara sembla una altra persona… Amb Miguel, estàs amb ell o estàs en contra d’ell”.

Olfo Bosé, amb la mare   Europa Press

Olfo Bosé, amb la mare en una foto d’arxiu / Europa Press

Què opina sobre la separació de Miguel i Nacho Palau? “A Nacho l’estimem tots perquè ha estat amb Miguel molt bé, l’ha cuidat i estimat per sobre de tot. Ha viscut a la seva ombra i ha estat eclipsat per la seva existència. Ara ens pot visitar, abans Miguel el tenia absorbit i no es podia accedir a ell”. 

Fa uns mesos es va dir que Miguel Bosé havia negat a Olfo que acudís al funeral de la seva àvia, de Lucía Bosé. Ell, però, ho nega. Aprofita, a més a més, per treure a la llum com era ella com a àvia: “Ella mai no va voler tenir néts fins que Miguel va tenir els seus fills. És la primera vegada que es va sentir àvia i ella mateixa ho deia, com si la resta no existíssim. Jo ja tenia 30 anys quan van néixer els fills de Miguel i li vaig preguntar si ara ja li podia dir “àvia”. Què em va contestar? Que no entraria a casa si li deia així”.

Miguel Bosé torna a justificar se   Instagram

Miguel Bosé /   Instagram

Una família un xic estrambòtica que continua acaparant titulars, encara que aquestes últimes setmanes no hem sabut res del cantant. El temps dirà què té a comentar sobre aquesta segona onada del coronavirus.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa