L’exmarit de Miguel Bosé li declara la guerra: “Pels meus nens, el que calgui”

Nacho Palau ha perdut el primer assalt judicial, però assegura que anirà a totes per aconseguir que els seus fills siguin considerats germans

Miguel Bosé Nacho Palau han iniciat una batalla legal. El cantant i la seva exparella, amb qui va viure 26 anys, s’enfronten a un llarg enfrontament en els jutjats després que l’escultor el denunciés per aconseguir la filiació dels seus quatre fills. No està d’acord amb què els nens estiguin separats, però de moment hauran de restar així.

El jutjat de primera instància ha donat la raó a Miguel Bosé, que considera que els nens no són germans perquè no tenen el mateix ADN. Nacho Palau i el seu advocat van anunciar poc després de la publicació de la sentència que recorreran perquè no estan d’acord. No tindran els mateixos gens perquè dos són fills de Miguel i els altres dos són de Nacho, però van néixer amb l’objectiu de formar una única família i així li van poder provar al jutge.

De moment Miguel Bosé haurà d’acatar la part del dictament del jutge en la qual imposa un règim de visites perquè els nens es puguin veure. Una petita victòria per a Nacho Palau, que no es contenta amb només això.

Nacho Palau i Miguel Bosé en una foto d'arxiu   Europa Press

Nacho Palau i Miguel Bosé en una foto d’arxiu / Europa Press

En les seves primeres declaracions després de la sentència deixa clar que anirà a totes: “Pels meus nens, el que calgui“. Es mostra calmat i confiat en un resultat millor en les següents citacions judicials. El temps dirà si la justícia li dona la raó o si el cantant se surt amb la seva. 

Nou comentari