Miguel Bosé nega que els seus quatre fills siguin germans

El cantant ha demanat al jutge que no consideri germans els fills amb el seu ADN i els dos que tenen gens de l'exmarit

Aquesta setmana ha començat el judici entre Miguel Bosé i Nacho Palau. Van ser parella durant 26 anys, però la bona sintonia que mantenien ha quedat molt lluny. Junts van ser pares de dues gestacions subrogades, la primera amb l’ADN del cantant i la segona, amb el de l’escultor. Precisament els fills són el motiu de la seva batalla legal. Per què? En no posar-se d’acord sobre la filiació dels petits. Miguel Bosé considera que no són germans perquè no comparteixen cognoms ni ADN, el motiu amb el qual justifica haver separat els quatre nens en dues unitats familiars diferents quan es van separar. Nacho Palau, en canvi, considera que tots quatre són germans i que haurien de conviure junts. 

Durant els primers vuit anys de vida, els nens van viure tot junts. La unitat familiar era ferma, per la qual cosa Nacho demana que es torni a aquesta situació malgrat la separació d’ells dos. Algunes veus crítiques han sospitat de les intencions de Nacho, a qui acusen de voler treure’n un profit econòmic. El seu advocat, però, deixa clar en una entrevista a Vanitatis que el seu únic interès és familiar: “Nacho ha presentat la demanda per defensar els interessos dels seus quatre fills. Pretén que es reconegui jurídicament el que els nens i tota la família saben que són. Miguel Bosé, en canvi, afirma que només és pare dels dos que tenen el seu ADN”. 

Nacho Palau, en la seva arribada als jutjats   Europa Press

Nacho Palau, a l’arribada als jutajts / Europa Press

En el judici han presentat com a prova una entrevista antiga de Miguel Bosé en la qual es definia com a pare de quatre fills, així com les publicacions a Instagram que va fer amb fotografies dels quatre junts: “Nacho defensa el que el propi Miguel Bosé defensava abans de trencar la convivència, que la seva paternitat és sobre els quatre nens i no només de dos. Nacho només busca el reconeixement jurídic d’això”. 

“Si es declara que són germans, hi haurà una determinació del règim e custòdia i de contribució al sosteniment dels fills. El problema és que ens trobem davant d’un tema més complex perquè el fet que un dels pares sigui un personatge públic li dona més repercussió social a una qüestió jurídica fonamental”, reconeix el lletrat.

Miguel Bosé   Europa Press

 Europa Press

La sentència trigarà uns quinze dies i podrà serà recorreguda per qualsevol de les dues parts davant l’Audiència Provincial de Madrid. 

Nou comentari