És una de les entrevistes més buscades des de fa anys, però especialment des que eliminés els seus perfils a la xarxa. Miguel Bosé donarà la cara en el programa de Jordi Évole a La Sexta, que ha aconseguit convèncer-lo perquè intenti justificar el seu negacionisme.

Cal recordar que el cantant va oferir unes declaracions molt escandaloses en les quals definia el coronavirus com “la gran mentida dels governs”. Antivacunes i antimascaretes, l’exitós artista va veure’s obligat a abandonar Twitter i Instagram davant l’allau de crítiques ferotges que va rebre.

Des de llavors no s’havia tornat a saber res més d’ell, per la qual cosa aquesta entrevista pot generar una expectació immensa. S’emetrà el pròxim diumenge dia 11 d’abril, però la cadena ja ha començat a promocionar-la. Per tal d’incrementar encara més l’interès, en el petit tràiler que han compartit no s’escolta cap declaració del cantant… només música.

Aquesta serà, a més a més, la primera entrevista de Miguel Bosé a Espanya des de fa anys. Parlarà del coronavirus, però segurament també sobre el judici per la custòdia dels seus fills. Amb més fronts oberts que mai, Miguel Bosé dona la cara a televisió després de Setmana Santa.

Nou comentari

Comparteix