El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé se sincera sobre la seva cara més fosca: negacionista, drogoaddicte i problemàtic
  • CA

Era una de les entrevistes més esperades. Jordi Évole ha aconseguit que Miguel Bosé doni la cara i se sincera com mai no havia fet en la primera entrevista a televisió després de més de cinc anys en silenci. L’exitós cantant ha protagonitzat molta polèmica en aquests últims mesos, especialment des que deixés clar que era negacionista de la Covid i antivacunes. En aquesta ocasió, ha reiterat aquest discurs escèptic i ha donat més detalls sobre per què pensa així.

El presentador català s’interessava per la mort de la seva mare, Lucía Bosé, que va morir el 23 de març del 2020 amb coronavirus. El cantant ha negat contundentment, però, que aquest fos el motiu de la seva mort: “La meva mare no tenia coronavirus i això ha de parar ja. Ella va morir d’una altra història de la qual prefereixo no parlar aquí perquè trauria a la llum coses molt perilloses per a les persones que es van ocupar d’ella en aquell moment. Perquè a la meva mare se la va sedar fins a la mort, com es feia amb la resta de gent gran. No te la deixaven treure d’allà ni podies anar a visitar-la, era molt desagradable”.

Miguel assegura que, en cas de seguir viva, de ben segur que Lucía Bosé tampoc no es creuria el que diuen sobre el coronavirus: “Ella era molt rebel. Òbviament estaria plantant cara a aquesta farsa. Ara està en un lloc fantàstic, sense tota aquesta merda que ens està plovent amb tota aquesta sèrie d’assassins, cretins criminals. Tot això li faria molta ràbia i li causaria molt de dolor”.

Deixant de banda el tema de la mort de la mare, Miguel Bosé també ha aprofitat per explicar què és el que li passa a la veu: “La meva veu ve i marxa. Té a veure amb el meu estat anímic. Vaig començar a perdre la veu quan la meva relació de parella va començar a anar malament. Teníem un acord de convivència en el qual volíem que hi hagués bona relació perquè els fills de les dues parts poguessin créixer junts com germans, el que ells van pensar que serien des del primer dia. Quan la meva relació de parella va començar a anar malament, quan l’amor no existeix i l’enamorament ha desaparegut… en el meu cas vaig aguantar però vaig acabar esclatant. Esclata malament i comencen els problemes seriosos. Per mi, un d’aquests problemes va ser la veu”.

És a partir d’aquí quan acabava reconeixent que ha tingut un problema d’addicció durant més de 20 anys: “El dia en el que em vaig prendre la meva primera copa i em vaig fer la primera ratlla havia tingut una ruptura amorosa… A partir d’allà només vaig conèixer la lluna, la nit i la part fosca de Miguel i de Bosé. Només han passat set anys des que ho deixés tot, perquè he estat molt enganxat. Es va convertir en una dependència diària. Vaig arribar a consumir dos grams diaris, més fumar marihuana i prendre èxtasis. I així durant 20 anys. Ho vaig deixar tot el mateix dia, just abans de sortir a l’escenari. Em vaig adonar que la meva addició havia perdut la gràcia i començava a causar problemes seriosos”.

Una entrevista molt sincera que tindrà segona part, la que de ben segur que torna a acaparar tantíssima audiència i repercussió com ho ha fet aquesta entrega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa