Miguel Bosé, a la diana: “Ningú no m’ha tractat pitjor”

Miguel Bosé està rebent per totes bandes. La publicació de la biografia del cantant està fent parlar molt, especialment als presentadors de televisió. Aquest matí era en Jorge Javier Vázquez qui carregava contra ell per ser “repulsiu, superb i cretí”. Doncs bé, la seva companya de Sálvame Carlota Corredera també té molt a dir sobre l’artista negacionista. En el seu cas, ha volgut recordar la mala experiència que va viure amb ell en el passat. Ella tenia 23 anys quan va entrevistar-lo, s’acabava de llicenciar i tenia moltes ganes de parlar amb el cantant del moment: “El problema va ser l’actitud que tenia Miguel Bosé. Ningú no m’ha tractat pitjor en tota la vida. Mai no m’han faltat així al respecte, de totes les maneres que us pugueu imaginar. Em va faltar al respecte perquè, segons ell, jo estava fent preguntes desafortunades. El que estava fent, en realitat, era seguir la nota de premsa que m’havien donat!”.

El problema no va quedar en una entrevista amb un personatge maleducat, sinó que va anar més enllà. La gallega explica que Miguel Bosé va deixar verda la cadena i a la cap de premsa, tot assegurant que tots ho estàvem fent fatal: “Em van dir que havia d’entendre que ell vivia en una altra dimensió perquè s’havia relacionat amb Picasso i Orson Wells. Doncs mira, cariño, jo vaig estudiar en un escola pública i tinc molta més educació que tu”.

Carlota Corredera critica Miguel Bosé a Sálvame / Telecinco

També han criticat la manera d’actuar de Miguel Bosé durant la promoció d’aquestes memòries, un llibre molt esperat en el que no parla del seu negacionisme amb la Covid. Tampoc no permet que li preguntin al respecte en les entrevistes que concedeix, el que sembla molt malament als periodistes: “Si vols fer promoció del llibre, l’has de fer de debò i això tothom sap què és. T’has d’exposar a preguntes que no tinguin a veure amb el llibre i aquí el problema que hi ha és que hi ha ordres implícites que no se li poden fer preguntes sobre res que no tingui a veure amb el llibre. Estan prohibides, especialment, aquelles que tinguin a veure amb la pandèmia. Cada vegada que algú li ha preguntat per una altra cosa, ell ha acabat tallant l’entrevista”.

Nou comentari