El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vídeo preocupant de Miguel Bosé: gesticulació exagerada i actitud estranya
  • CA

Miguel Bosé és conscient de la polèmica que l’envolta des que va començar a donar suport a les teories conspiranoiques i negacionistes del coronavirus. És per això que ha decidit publicar un seguit de vídeos per explicar-se i (intentar) deixar enrere tota la polèmica. El primer d’ells té com a objectiu donar explicacions després de veure publicat que ha negat que existeixi el coronavirus, el que ara nega. Ho fa en unes imatges que han sorprès molt per la seva actitud, ja que apareix molt desmillorat i afònic. Sembla que li costi parlar sense ofegar-se, a més a més, el que no ajuda tenint en compte l’actitud estranya que mostra durant tot el vídeo en parlar lent i gesticulant d’una manera exagerada

Comença denunciant que Twitter li hagi tancat un dels seus perfils temporalment: “M’han castigat, he estat un nen dolent”, diu a càmera amb veu maliciosa. “La bestiola existeix i ha matat molta gent. A gent gran, també persones que tenien patologies prèvies… Va matar molta gent durant el març i l’abril, des d’aquell moment ha anat baixant i això ho demostren informes oficials. No ens inventem res, està tot en informes oficials. No us heu de quedar amb el que diuen les notícies, aneu més enllà i busqueu més informació”.

 

 

“Mai no he dit que la bestiola no existís, simplement que ara la seva força ha disminuït. Això és oficial. Habemus bestiola, sí”, resumeix. Avança que les seves explicacions no es quedaran aquí, ja que té previst continuar justificant la seva actitud i el seu rebuig a les mascaretes. De moment els seus fans es queden preocupats per la manera de parlar i d’actuar que mostra en aquest vídeo, però sembla que almenys està conscienciat per deixar enrere la polèmica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa