Miguel Bosé ha estat un dels personatges propis d’aquest mes d’agost. Ja des de l’inici de la pandèmia que va acaparar molta expectació mediàtica en posicionar-se a favor de les teories negacionistes: va deixar clar que creia que el coronavirus s’havia creat en un laboratori, que les autoritats no havien explicat tota la veritat i que no era tan letal com deien. Des de llavors ha anat compartint vídeos de presumptes metges que resten importància al virus i, a més a més, va donar suport a la manifestació que criticava l’ús de la mascareta. 

La polèmica era tanta que va veure’s obligat a publicar un parell de vídeos per justificar-se. El problema? Que Twitter, Facebook i Instagram han decidit eliminar temporalment els seus perfils en considerar que està aportant informació “parcialment falsa”.

El primer en fer-ho va ser Twitter, seguidament de Facebook que deia clarament que quatre informes demostraven que no deia la veritat. Ara ha estat Instagram qui ha esborrat el perfil del cantant.

 

 

Amb això, Miguel Bosé es queda sense cap perfil a la xarxa. Diversos usuaris s’han adonat i han compartit captures de pantalla que demostren que han estat eliminats. Però per què? Podria ser que les plataformes han decidit bloquejar-lo per les informacions falses sobre la Covid-19 o que hagi estat ell qui hagi pres la decisió per deixar enrere totes les crítiques que estava rebent, ja que estaven malmetent la seva imatge. En pocs dies podria deixar de tenir vigència aquesta suspensió, moment en el qual sabrem la veritat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa