El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé, contra els periodistes: la seva desafiant actitud
  • CA

Miguel Bosé ha tornat a generar polèmica. El cantant ha tornat a Espanya, durant uns dies, des de Llatinoamèrica, on viu, per parlar del seu nou llibre. I el programa de Telecinco ‘Viva la vida’ l’ha trobat pel carrer i li ha preguntat per la seva relació amb Nacho Palau. Mentre el seguien pels carrers de Madrid, i li preguntaven pel seu ex, Bosé responia: “Atracar no és una feina”.

Era dijous a la tarda quan el cantant havia acabat totes les entrevistes que tenia tancades i abandonava l’hotel situat en un cèntric barri madrileny. És en aquest moment quan els periodistes de ‘Viva la vida’ sorprenen al cantant. Seguidament, es posa molt nerviós i es dirigeix cap al cotxe que l’espera a la porta. I els reporters pregunten: “Parles amb Nacho? Continues mantenint que mai heu estat parella?” Ell es queixa: “Vosaltres no arribeu bé!”

Miguel Bosé en una foto d'arxiu - Europa Press
Miguel Bosé en una foto d’arxiu – Europa Press

Els periodistes el segueixen en cotxe, però, de sobte, el vehicle on viatja Miguel Bosé s’atura, i ell baixa. S’apropa al cotxe dels periodistes, i des de la finestra els demana que el deixin de gravar. I llavors, crida: “No insisteixis. No insisteixis, joder!” En aquest moment, ell marxa caminant i dos homes s’interposen en el camí dels periodistes per impedir que s’apropin a l’artista.

Malgrat l’actitud desafiant del cantant, els periodistes continuen preguntant-li per la seva relació amb Nacho Palau, i ell es limita a riure abans d’entrar en un edifici.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a novembre 14, 2021 | 18:26
    Tano novembre 14, 2021 | 18:26
    Aquest tipus es un bord de naixement. La droga la portat a perdre.
  2. Icona del comentari de: Joan Gibert a novembre 14, 2021 | 19:14
    Joan Gibert novembre 14, 2021 | 19:14
    Sr. Director de El Món: Quin interès té aquesta peça o peces per l'estil?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa