El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El detall més estrany de la casa de Miguel Bosé: “Què fa amb això?”
  • CA

Miguel Bosé mai no havia estat tan polèmic. Ara que s’està parlant d’ell fins a l’avorriment, Jorge Javier Vázquez ha aprofitat per comentar una anècdota que permet saber com és la casa del cantant a Madrid. I ell com ho sap? El destí va voler que el presentador català s’interessés per aquell habitatge, la que estava a la venda per 10.000 € al mes.

Miguel Bosé / Europa Press

“Encara sortia amb el meu ex quan ell va voler vendre la casa. La idea era trobar una casa en la qual poguéssim estar de lloguer i després de mirar molt, vam trobar la de Miguel Bosé, la que llogava a Somosaguas. En aquella època, ell vivia a Panamà i ens van dir que hauríem d’esperar a desembre quan ell tornés. La casa ens va agradar molt, ens la van ensenyar i ens van passar la fulla de despeses perquè vam estar a punt de llogar-la”, explica.

D’estil modern, amb un jardí immens i un hort inclòs. Molt d’espai repartit de manera diàfana en dues plantes. A la planta baixa disposada d’un menjador i sala d’estar de 500 metres quadrats, sense parets. La cuina americana, parets de vidre i una piscina interior. Era a la planta de dalt on es trobaven les habitacions: “Hi havia moltíssim espai, però molt poques habitacions. De fet, els quatre nens dormien a la mateixa”. 

Jorge Javier ensenya la distribució de la casa de Miguel Bosé / Telecinco

El detall que més els va sorprendre? La decoració. I és que explica que a les escales hi havia tres tortugues ninja gegants: “Eren moltíssim més altes que jo, impressionants. És clar, entres al saló i veus aquelles tortugues tan immenses allà i no entens res. Què fa amb això a casa?”. 

Finalment van rebutjar l’oferta i van decantar-se per una altra casa, en considerar que les despeses de manteniment que comportava eren massa elevades. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa