Miguel Bosé suspèn la gira per Espanya

Els fans de l'artista estan indignats perquè ha cancel·lat els concerts d'aquest estiu sense donar cap explicació

Miguel Bosé ha sorprès els seus seguidors en suspendre la gira per Espanya d’aquest estiu. El cantant ha cancel·lat el concert que tenia previst per a les Nits al Carme de València, el que havia de ser la primera d’unes quantes actuacions per diferents ciutats espanyoles. La sorpresa ha estat majúscula quan el seu equip ha notificat que no formarà part de l’espectacle.

Aquesta seria la primera de moltes cancel·lacions, segons adverteix Informalia. De fet, ja deixen caure que el cantant té previst anunciar l’anul·lació del concert en el Festival Starlite en les pròximes hores.

El pitjor de tot plegat és que l’artista no ha donat cap explicació. Parlem d’una fugida per la porta del darrere, sense tenir en compte tots els fans que desitjaven acudir a una actuació seva després de molt de temps. Podria ser conseqüència de la pèssima condició de la seva veu, la que s’ha evidenciat durant la seva participació en La Voz Azteca de Mèxic. No té veu, la seva popularitat ha caigut en picat per culpa del negacionisme que promociona i, a més a més, es troba en una batalla judicial amb l’ex per la custòdia dels fills.

També podria ser que no hagués venut tantes entrades com tenien previst, el que hauria forçat l’equip a cancel·lar el concert abans de fer el ridícul. Sigui com sigui, ara són molts els fans enfadats que exigeixen a Miguel Bosé una explicació.