Els amics de Miguel Bosé, molt enfadats amb ell: “No siguis egocèntric”

Alguns dels seus amics més íntims l'estarien intentant convèncer perquè abandoni les idees negacionistes

Des que comencés la pandèmia que Miguel Bosé ha deixat més que clara la seva postura. Negacionista i antivacunes orgullós, el cantant ha rebut milers de crítiques per l’actitud que manté des de llavors. Aquesta allau de comentaris negatius no ha canviat el que pensa el més mínim, ni tampoc no ha reduït les seves ganes de criticar “les mentides dels governs mundials”.

Doncs bé, sembla que no només són persones anònimes i altres famosos els qui el critiquen. La Razón ha sabut que alguns dels seus amics més propers segueixen intentant convèncer-lo de la perillositat de les seves accions. Un d’ells seria Ricky Martin, un dels seus íntims. El mitjà revela que el cantant li hauria dedicat missatges molt durs: “No siguis tan egocèntric. Oblida’t dels ridículs vídeos de conspiració que veus a Youtube. No es tracta de tu, es tracta de tota la resta. Vacuna’t ja!“.

“Des de l’entorn de Miguel Bosé ens arriba que Ricky Martin l’ha trucat diverses vegades per discutir sobre el tema, però que l’espanyol fa cas omís als consells del seu germà. El considera gairebé un germà, però l’ignora completament perquè censura la seva actitud negacionista”, informen.

Ricky Martin ha deixat escrit en el seu perfil d’Instagram diverses vegades que veu molt necessari que tots ens unim contra el coronavirus: “Jo em vaig vacunar perquè no podria viure amb mi mateix si em contagio, després li transmeto a algú i aquest acaba a l’hospital o mor. Em vaig vacunar per tota la gent que mai no havia conegut abans, per la meva comunitat”.

Queda clar que el negacionisme de Miguel Bosé està preocupant a familiars i amics, que veuen que segueix tossut amb la mateixa idea.

Comentaris

    M'importa una merda 23/07/2021 8:07 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si van fluixos de ventre o van restrets. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si van fluixos de ventre o van restrets aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari