El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Ángel Revilla a ‘El Hormiguero’: “No tinc por de VOX, però no pactaria amb ells”
  • CA

Miguel Ángel Revilla és, segurament, el convidat preferit de Pablo Motos. El presentador compta en moltíssimes ocasions amb ell, ja que és conscient que és un home que agrada i que genera audiència. El president de Cantàbria cau o molt bé o molt malament, però el que està clar és que cada vegada que apareix a televisió, la quota de pantalla augmenta. 

 

Tenint en compte aquesta premissa, Revilla ha tornat a ‘El Hormiguero’ per comentar l’última hora política. Què opina de VOX era una pregunta obligada: “El primer que vull dir és que tinc un gran respecte cap als votants d’aquest partit. Ara bé, l’escassa participació en les eleccions andaluses evidencia que la democràcia ha fallat. Estic als antípodes de l’ideologia de VOX, encara que hi ha coses que comparteixo… són molt poques. No tinc por de VOX, però no pactaria amb ells“.

 

Miguel Ángel Revilla
 | Antena 3

 

“Tinc un respecte enorme a tot el que diuen, mentre respectin la Constitució… Potser surten a Cantàbria, però a Madrid segur que sí”, va continuar. Considera que vivim en un país “acomplexat” que arriba a tal extrem que preferim que els anuncis es facin amb veu d’estrangers “perquè així pensem que és millor”.

 

Ara bé, un dels titulars més cridaners de l’entrevista va arribar quan va confessar que de jove va patir assetjament escolar: “Quan tenia 16 anys era un noi acomplexat, sotmès a l’escarni, fins als 18 anys vaig ser mut”.

 

 

La complicitat entre Motos i Revilla va tornar a ser més que evident ja des del principi, quan el convidat va lamentar que no el segueixi a Instagram encara: “Molt de postureig hi veig…”. El resultat? Un boníssim 16,6% de share que torna a col·locar Revilla com un dels personatges més populars. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa