Mercedes Milá torna a TV3 i explica per què va marxar

Mercedes Milá ha concedit una entrevista a l’APM, el mai no vist. Va començar a TV3 el 1988, però feia unes quantes dècades que no la vèiem allà. Ara, després de tant de temps, la presentadora ha revelat el motiu de la seva marxa: “La meva llengua materna és el castellà i vaig haver de millorar el meu català, que era molt dolent. Va ser tan pesat que al final vaig decidir que mai més treballaria a TV3 en català perquè em tenien farta. Vaig acabar farta de les correccions gramaticals”.

La presentadora catalana no té perfeccionada la dicció en català, el que hauria provocat que es passés a la televisió en castellà. El programa va fer-li un seguit de preguntes sobre el seu nou programa, del qual van destacar els motius més divertits, i també van voler que parlés sobre temes escatològics. 

La tensió anava en augment, ja que Milá veia que la cosa s’allargava més del que li havien dit: “Escolta, això triga molt. Això serà molt més de mitja hora. M’esteu fent treballar. Suposo que pagareu després. Això és una feina, no una entrevista”.

Tot empitjorava quan li preguntaven sobre política. En un principi no es volia mullar, però acabava sucumbint i compartia amb els teleespectadors què opina sobre els principals líders polítics. Sense embuts i transparent, com sempre: “Quim Torra no m’agrada. Oriol Junqueras és articulat. Pablo Casado, molt repetitiu. Ada Colau? Curiosa. Lorena Roldán, valenta. I Miquel Iceta, un home honest”. 

Mercedes Milá a l'APM   TV3

Mercedes Milá a l’APM / TV3

Rondinant i sense ganes, l’entrevista va fer gràcia pels acudits clàssics del programa. Caldrà veure què opina sobre aquest retorn a TV3 després de tants anys. 

Nou comentari