El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá es mofa de les ungles de Rocío Flores: “Repugnants i incòmodes”
  • CA

Mercedes Milá mai no ha estat de callar-se el que pensa, el que ha tornat a demostrar aquest dimecres amb un seguit de stories a Instagram que ha aprofitat per criticar les ungles postisses de Rocío Flores. La jove apareixia en el debat de Supervivientes, unes imatges en les que destacaven les seves ungles de gel llargues. La presentadora considera que han de ser molt incòmodes, per la qual cosa iniciava un debat en el seu perfil: “On troben l’alegria de posar-se aquestes ungles repugnants sense cantar com Rosalía?”.

Mercedes Milá inicia un debat sobre les ungles de Rocío Flores / Instagram

“M’imagino diversos moments al dia que es converteixen en difícils: treure’s les lleganyes, rentar-se la cara, raspallar-se les dents, rentar-se les parts baixes o el xixi, pujar-se les calces, cordar-se els sostens, posar-se uns pantalons ajustats i pujar la cremallera…”, reflexiona. Però no contenta amb això, prossegueix: “Per no parlar de les feines a la cuina, escriure paraules, acariciar sense fer mal, conduir, posar-se uns guants i fer-se el llaç de les vambes”.

Mercedes Milá reflexiona sobre les ungles de Rocío Flores / Instagram

Per tal de seguir amb la broma, la presentadora va permetre que els seus seguidors opinessin i afegissin més idees esbojarrades. Al final eren molts els que participaven en el joc, però també va haver-hi alguns que es van indignar per la crítica que encobria. Mercedes s’ha defensat en un petit escrit: “En cap moment vaig aprofitar les ungles per criticar a Rocío filla, ni se’m va passar pel cap. Ho vaig posar com a exemple perquè està molt present, però no qüestiono el seu gust. Alguns heu pillat la broma, era només a això… Una conya dirigida a observar les dones que porten aquestes ungles quilomètriques i imaginar-les en acció”. Una broma que ha fet enfadar uns quants seguidors de la catalana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eulàlia a juny 03, 2021 | 15:09
    Eulàlia juny 03, 2021 | 15:09
    Sra. Milà!! Quins arguments!! Estudiar la carrera de periodisme x això, no calia!! A més q t'agradi o no el q porti una persona és molt subjectiu!! A mi x exemple no m'agrada com vesteix ni com va pentinada vostè i no perdu el temps criticanla x aquest motiu, no m'interessa!! Ara tothom es veu capaç de criticar aquesta nena, x cert ja va tenir el seu castic, fa 9 anys o sempre haurà de pagar la seva equivocació? I no tinc cap dubte q el seu pare és un home sensa escrúpols xò NO menys q la mare!! O és q aquesta Sra. surt a la TV gratis?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa