Mercedes Milá s’ha posicionat clarament a favor de Rocío Carrasco en la seva lluita mediàtica contra Antonio David Flores. La periodista catalana es creu la versió de Rocío quan acusa el seu exmarit d’haver-la maltractat. No és fàcil oferir un relat així a televisió, el que ha donat ales a Milá per aplaudir la valentia de la protagonista del documental de Telecinco. Ho ha fet en un post colpidor en el seu perfil d’Instagram: “Rocío Carrasco ha tornat a ser la veu més nítida dels milers de dones destruïdes en el nostre país. Ellas s’hi van reconèixer perquè saben que diu la veritat“.

“La subtilesa del maltractament arriba a l’extrem que sigui necessari per a aïllar i matar la víctima. Com si l’home que agredeix necessités destruir-se a si mateix, arribar fins on faci falta en el seu camí de dolor. Ell no se suporta perquè aquella dona és el seu mirall, per això es fa subtil el mal”, reflexiona Mercedes Milá.

Una història similar en cada cas: “Cada dolor i impotència es repeteix i es clona. La manipulació dels fills és la seva obra mestra. Ells arriben a negar a la mare fins on el pare aconsegueix que ho facin i ella s’adona de tot i calla per no fer-los més mal, per no perdre’ls. Aquell dolor és inaguantable, però el suporta perquè són els seus fills, han passat nou mesos en el seu cos i han sortit d’ell en donar-los la vida. Com no farà aquell home el que calgui per anul·lar aquesta potència extraordinària?”.

Un missatge ple de significat: “Però la nostra societat té armes per protegir les dones destruïdes, té armes que no sempre es fan servir i que, vist el que vaig veure ahir a la nit, estan plenes de forats negres. La seva veu, emoció, intel·ligència i dignitat van deixar un llegat d’honradesa que no pot quedar sense resposta”.

Nou comentari

Comparteix