El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Milá: “Els sobiranistes han apartat la ideologia per demanar ajuda a Espanya”
  • CA

Mercedes Milá està fent promoció de la nova temporada de ‘Scott y Milá’, que s’estrenarà aviat a Movistar +. El confinament l’està portant prou bé, pel que diu, sobretot gràcies a les tècniques de meditació que va aprendre durant la lluita contra la depressió: “Intento posar en pràctica les coses que he après per gestionar els moments difícils i no angoixar-me pel que estem vivint ni pel que està a punt d’arribar, que és molt gros”, explica a ‘El Mundo‘.

Com avalua la gestió del govern en aquesta crisi? “Crec que s’han començat a prendre mesures molt tard. Aquesta és de les poques acusacions que li faria al govern espanyol. Comprenc que era difícil prendre una decisió tan dràstica, però crec que s’hauria d’haver avisat del perill a la població abans. El 8 de març va marcar un abans i un després, per exemple”.

Ara bé, considera molt injustes totes les crítiques que s’estan fent al govern de Sánchez: “Em sembla injust que esbudellin al govern en unes circumstàncies en les quals s’estan enfrontant a un tsunami mai vist. És impossible no cometre errors. Em sembla que ho estan fent bé. Equivocant-se, no ho dubto, però estan sent valents i ho estan fent bé. No ha arribat el moment d’assenyalar errors. Ara han d’estar treballant dia i nit i quan això passi ja serà el moment d’analitzar errors i responsabilitats”.

Mercedes Milá, amb el gos a la presentació del programa Europa Press

Mercedes Milá, amb el gos a la presentació del programa / Europa Press

A qui més critica és a VOX: “La seva actitud em sembla senzillament vomitiva. És més, moralment insostenible. Només sobreviuen en el llenguatge de la violència i no ho puc entendre. Ha d’haver-hi algú que els hi diu que en el seu niu de vots s’estan dient aquestes barbaritats i les repeteixen. És immoral”.

I sobre el procés català, què opina? Algunes veus aplaudeixen que s’hagi deixat de parlar sobre això, però Milá no està tan segura: “El procés és molt important per a molta gent, però ara aparten la ideologia per demanar ajuda a l’exèrcit espanyol. És normal, però també una demostració que si ets petit, encara que siguis independent, no ets millor. No et salves en una situació greu. De Torra em fa mal quan insisteix que de Madrid no rebem res, em recorda al ‘Espanya ens roba” i és profundament injust. De què parla vostè, Joaquim? Què està dient? Si ha rebut milers de coses… El nacionalisme té aquest punt que no desaprofita aquesta ocasió tan dolorosa per deixar anar les seves reclames. Però a mi em fa estar trista que no hagin donat l’oportunitat als presos del procés, i a tots els que estan en aquestes circumstàncies, de traslladar-se a casa”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa