El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá: “Gràcies a Déu que vaig marxar de Telecinco”
  • CA

Mercedes Milá ha concedit una petita entrevista a Andreu Buenafuente a Late motiv per promocionar la nova emissió del seu programa.

L’últim cop que es van veure, la catalana li va demanar que no li preguntés sobre la seva marxa de Telecinco. Ara, dos anys i mig després, li ha volgut agrair públicament que la convencés per prendre aquesta decisió: “Mai no t’agrairé bastant que m’insistissis en anar a Movistar. Jo en aquell moment ho veia petit, al costat del muntatge de Mediaset. Gràcies a Déu que vaig marxar d’allà perquè sóc feliç i estic aprenent moltíssim”. 

Amb més llibertat per decidir els temes i la manera de treballar, el programa està fet a la mesura de Milá. En la pròxima emissió parlarà sobre l’empatia animal, el que assegura que mostrarà als teleespectadors “coses molt maques”.

 

 

Les últimes declaracions que ha concedit Mercedes Milá han estat polèmiques perquè no es talla ni un pèl a l’hora de criticar la gestió política. L’última perjudicada? Isabel Díaz Ayuso: “Ha de deixar de massacrar la població de Madrid. De moment segueixo a Menorca, estic fent teletreball des d’aquí. Tornaré a Madrid quan la situació ho permeti. La meva cap em té prohibit trepitjar la capital de moment perquè és massa perillós. Trobo a faltar fer abraçades, la veritat. Els petons mai no m’han agradat, però les abraçades sí perquè transmeten i capten energia”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa