Mercedes Milá explica per què no vol tornar a presentar ‘Gran Hermano’

La catalana se sincera i reconeix què la fa enrere a l'hora de plantejar-se tornar a Telecinco

Els fans de Gran Hermano sempre consideraran Mercedes Milá com la seva presentadora estrella. Va ser la cara visible del reality durant molts anys, un programa que la va fer tocar el cel a Mediaset. Ara bé, des que marxés no ha volgut tornar a saber-ne res més. S’ha desvinculat del format completament, així com de la cadena. La periodista barcelonina ha començat una nova etapa a Movistar + i en una última entrevista ha deixat clar que és allà on vol seguir.

“A GH no puc tornar perquè és el passat de la meva vida. Ara estic en un altre viatge… Gran Hermano és el passat. A més a més que estic molt contenta a Scott y Milá“, ha etzibat.

Per una altra banda, tampoc creu que ho arribés a fer bé en cas de tornar a ser la presentadora: “No puc tornar a un programa de televisió de quatre hores. Abans ho feia, però ara parlo amb vosaltres durant mitja hora i ja noto la gola seca. Ara bé, qui sap què passarà a la meva vida…”, ha explicat als seus seguidors.

No s’ha tallat a l’hora d’opinar sobre dos dels realities de moda, La isla de las tentaciones i Masterchef: “Em sembla increïble que algú s’atreveixi a anar a aquella illa amb la seva parella, que entri en el joc de deixar-se temptar per persones guapes que volen que caiguis de quatre potes! I pel que fa a Masterchef… No tinc ni idea de cuina i molt menys a aquest nivell. Seria una pretensió ridícula per part meva anar-hi a concursar”.

Nou comentari