El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá: “Sentia angoixa, plorava i em feia por sortir de casa”
  • CA

Mercedes Milá ha xerrat amb Ricard Ustrell en una entrevista molt amena a Planta Baixa en la que ha repassat la seva trajectòria. Ara bé, també ha aprofitat per fer un al·legat a favor de la salut mental que cobra importància arran de la mort de Verónica Forqué. La presentadora catalana va abandonar Gran Hermano el 2016 després de dues dècades al capdavant per culpa d’una depressió. Ara reconeix que creu que va ser causada per la ruptura amb Carlos Castillo i el gran volum de feina que li generava el reality: “Tenir depressió va ser una experiència totalment nova. Em trobava malament, sentia angoixa, començava a plorar, tenia por a sortir de casa i sentir coses que mai no havia sentit i que afectaven el més profund del meu caràcter. El meu germà em va buscar una psiquiatra i em va donar unes pastilles. al cap de dos mesos, vaig començar a trobar-me millor”.

La feina va tenir una incidència clara en aquest mal moment de Mercedes Milá: “GH va tenir molta influència. Fer setze edicions era una quantitat massa gran… Trobar la força i l’interès, al final, era molt complicat. A més a més que jo era una mica bèstia perquè mirava el canal 24 hores des de casa i pràcticament no dormia. Ara no tornaria a fer aquest programa, no… però me l’estimo molt”, reconeix.

Des de llavors ha decidit reduir el nivell de feina i ha optat per buscar un programa més relaxat: “Estic en la millor època de la meva vida. Treballo menys i ho faig amb una il·lusió immensa. Ho faig perquè em ve de gust, perquè per diners res de res. Entrar a un plató és la meva vida per damunt de tot, encara no penso en jubilar-me”, assegura. Contenta i molt més calmada, ha volgut aportar el seu granet de sorra en un tema tan important com és la salut mental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa