El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá, sense pietat: “Corinna és una traïdora”
  • CA

Mercedes Milá es prepara per a l’estrena d’una nova temporada de Scott y Milá, el programa que presenta amb el seu gos a Movistar+. La presentadora catalana n’ha fet promoció a Lecturas en una entrevista que aprofita per deixar clar que oferirà continguts més personals. Parlant una mica de tot, també ha volgut comentar què pensa de la situació de Joan Carles i de les declaracions incendiàries que encadena Corinna aquests últims mesos. 

“Què li preguntaria a l’emèrit si el tingués davant? Per què. Simplement li preguntaria per què. M’interessaria molt tenir una conversa amb ell, però amb Corinna… Amb aquesta noia em passa una mica que… No et dic que no l’entrevistés, i diran que estic boja, però no m’agradaria fer-ho“, reflexiona.

I això per què? “És tan lleig el que ha fet Corinna… Entregar les fotos que ha entregat, explicar les coses que ha explicat… Quan tu has estat l’amant d’algú, hi ha una cosa sagrada. Has de mantenir el secret passi el que passi. És una traïdora”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mañana a las 22h en #0 hablamos de FAMILIA ?? @movistarplus

Una publicación compartida de Mercedes Milá (@lametazo) el

 

També ha volgut deixar clara la seva postura respecte al negacionisme de Miguel Bosé. Recordem que el cantant ha estat notícia per posicionar-se en contra de la vacuna i negar que el virus sigui letal. Un Bosé molt conspiranoic al qual Mercedes Milá no entén: “Em resulta incomprensible la seva actitud de negar la malaltia de la Covid-19. Vaig intentar parlar amb ell però vaig comprendre que no hi havia lloc al diàleg. Està en una croada”, reconeix Mercedes Milá.

Una entrevista en la qual ha promocionat el seu nou programa però en la qual també dona la seva opinió sobre els personatges més d’actualitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa