El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá, amb “el cor destrossat” per la mort d’un familiar amb coronavirus: “La mascareta no va ser suficient”
  • CA

Mercedes Milá s’ha sincerat amb els seus seguidors d’Instagram en un text llarg i emotiu en el qual ha volgut acomiadar el seu cosí, mort de coronavirus. La presentadora catalana és una de les moltes persones que han vist com la seva família es trencava per culpa de la conseqüència més tràgica d’aquesta pandèmia.

“Aquesta mascareta no va ser suficient. Com a tants condemnats per aquesta malaltia desoladora, el meu cosí Manuel va caure a les urpes de la Covid-19 i va morir a Sevilla sense que els metges que el van tractar i van desesperar-se poguessin fer res per salvar la seva vida. No va patir. Ni tan sols va saber que la seva vida perillava i tots sabem que aquesta mort dolça és la que escolliríem, però s’ha anat deixant-nos amb el cor destrossat“, confessa la periodista.

En Manuel era el seu cosí més gran, pintor de professió: “A mi em deia la dulenta, tot fent servir un català que va escoltar en aquells llargs estius que passava a Esplugues. Els Milá som una família molt gran, però ja comença a faltar gent. Cada pèrdua és un dolor, però per aquesta no estàvem preparats“.

“La seva mare, la meva estimada tieta Totón, germana del meu pare, està sent una lliçó de fortalesa i enteresa de nou. La mort del seu fill gran, una mort en la llunyania malgrat estar a la mateixa ciutat, hauria d’haver-la trencat com van fer tants arbres amb la gran nevada, però no ha estat així. Avui haurà rebut les seves cendres i als 101 anys l’abraçarà i intentarà seguir vivint amb l’ajuda del seu Déu a qui tant va demanar que el salvés”, afegeix.

I acaba enviant un missatge a totes les víctimes del coronavirus: “A tots aquests ulls que ploren i a cadascuna de les persones que sentiran el buit dur de l’absència, els envio aquí la meva estima més profunda”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa