Mercedes Milá, confinada a Roma pel coronavirus: “Demanen que ens allunyem”

Els efectes del coronavirus estan sacsejant el món sencer. Europa tremola des dels primers infectats, que es concentren majoritàriament a Itàlia. És el país més afectat, el que ha provocat que el govern espanyol hagi decidit prohibir els vols fins allà. Una de les perjudicades de la situació és Mercedes Milá, que es troba confinada a Roma.

La periodista s’hi havia traslladat per feina, ja que tenia programat gravar un nou capítol de la seva sèrie allà. “Era un programa que el preparem amb tota la il·lusió, però no teníem ni idea que passaria això”. En una conversa telefònica amb ‘Espejo Público’, Milá ha explicat com s’està vivint aquesta situació a la capital italiana: “La gent ens crida pel carrer. “A un metre, a un metre!” diuen quan ens apropem! Nosaltres estem en una casa llogada”.

No ha volgut dramatitzar, per això, i ha volgut deixar clar que estan bé. Parlar amb Lorenzo Milá, el seu germà que treballa com a corresponsal de TVE a Roma, l’ha tranquil·litzat: “Ens ha tret la por de sobre”. 

Mercedes Milá explica a Instagram com ho està vivint   Instagram

Mercedes Milá explica a Instagram com ho està vivint / Instagram

Positiva com sempre, ha volgut fer broma: “Scott coneixerà Roma i veurà la seva cosina Duna (de Lorenzo) en un moment, com dic, increïble. Buit de turistes, gairebé tot tancat… Crec que no hi podria haver un moment més maco per veure la ciutat, Roma buida”. 

Nou comentari