Mercedes Milà carrega contra Felip VI per Catalunya

"El rei no pot fer el discurs que va fer el 3 d'octubre. No l'ha de fer!", exclama la periodista catalana

La periodista Mercedes Milà ha carregat contra el rei espanyol, Felip VI, per Catalunya i pel dur discurs que va fer dos dies després del referèndum de l'1 d'octubre. En una entrenvista amb Jordi Évole, que s'emetrà aquest diumenge, Milà es queixa: "Felip VI no pot fer el discurs que va fer el 3 d'octubre. No l'ha de fer! Perquè es va posar en contra a Catalunya molta més gent de la que va aconseguir que l'aplaudís a Espanya". En aquesta línia, la periodista catalana critica que el monarca espanyol "no ha tingut ni un record per a totes les víctimes d'una violència exagerada, absurda i ridícula ordenada pel ministeri de l'Interior el dia del famós referèndum que no podia ser referèndum però que va ser referèndum".


 

I s'ha dirigit explícitament a Felip VI: "Vostè, a banda de dir que s'ha de respectar la Constitució, que ja ho sabem, ha de ser empàtic. Ha d'entendre que està parlant a un poble que està en unes circumstàncies complicades. O sigui que posi's a la pell de l'altre i no sigui tan políticament correcte, sigui més valent. No passa res. I si perd el seu tron, doncs ha arribat el moment". 

 
Comentaris
DESPERTAFERRO
No le des mas vueltas Merceditas . eso fue una " REAL VENGANZA " nos devolvió la obra de teatro " LA FAMILIA IRREAL " POLONIA, LA REVISTA EL JUEVES ,lo de NO SOMOS AMIGOS Y NO TE DARE LA MANO ASTA QUE NOS DEJEIS VOTAR y un largo elc,etc.
La "destroyer" del Big Data parlant malament del rei. Ara sí que estan nerviosos.
JLM
Sra Milà, no l'aconselli, deixi'ls que caiguin solets,Són ganduls, absurds, corruptes, violents. Ni tan sols són una família unida. Són un mal exemple pels nostres fills. Seria un error tenir-los compassióperquè són dolents amb intenció i persistència. Quant de sofriment no ha portat aquesta nissaga? Cregui'm Sra Mià, ajudi'ls a abdicar amb dgnitat i que deixin els espanyols en pau d'una vegada, si vol evitar mals majors.
Trsa
Molt bé Mercedes Mila. Valenta a contracorrent Tu estimes la teva Catalunya
uauuuuh
Catalunya!!! Prou feina tenen amb els cops de bolso de la mare a la filla, amb les empentes i a mí no me toques de ses realeses. Catalunya, diu aquesta!!!
Gregori
Felip VI: un espanyol que té una feina molt ben remunerada i que no se l'ha guanyat pels seus propis mèrits: ni ha aprovat unes oposicions, ni ha fet una entrevista, ni s'ha presentat a unes eleccions. L'únic requisit és ser un fill de papà, del seu papà rei. Com passava en l'edat mitjana. Ara ja només li queda demanar el seu dret de "pernada". I dius que parla de democràcia?
colaboracionista
Las porras contra la población pacifica e indefensa convirtieron el referendum del 1-O en legal. Ni un paso atrás. Ahora que vayan a pegar a los Gibraltareños si son tan valientes. ¡¡¡GIBRALTAR ESPAÑOL; MACHOTES!!!
Las porras (¿va con segundas?) del 1-O no sé si lo convierten todo en legal
Pero si te tocan las tetas sí. Faltaría más. Te has de considerar casado/a con quien te las toca.
Fart de fachas
Demá es compleix el aniversari de la República que el feixistas van reventa a canonadas, de moment tenim la nostra República catalana, aviat serem lliures.
666
En realitat aquest individu és en Felip V + 1
Fidriko
No ens serà fàcil trobar una mostra d’honorabilitat entre els borbons. Potser el besavi de l’actual inqualificable: va veure que no se'l volia i va fotre el camp

envia el comentari