El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá a l’hospital per una ferida important al cap
  • CA

Mercedes Milá sempre ha estat una dona aventurera i atrevida. La presentadora es troba a Menorca, gaudint d’uns dies de descans abans de l’estrena del seu nou programa d’entrevistes a Movistar+, i ha estat allà on ha patit un accident que podria haver tingut conseqüències fatals. La catalana sortia a fer una mica de bicicleta i tot just abans d’arribar al seu destí, es treia el casc. El problema? Que no comptava amb què el gos de dins de la casa sortiria corrents, que s’abalançaria cap a ella i la tiraria a terra amb tan mala sort que acabaria fent-se un cop al cap amb una pedra. Ràpidament va haver de trucar un amic seu que és cirurgià perquè l’atengués i li cosís la ferida, ja que va fer-se un bon trau al cap.

Ho ha explicat ella mateixa a Instagram, on ha compartit fotos i vídeos del moment en què el metge li cosia la ferida: “Per sort tot va quedar en un ensurt i estic bé, però el trau del cap era considerable i em va haver de cosir. Ara he de fer una mica de bondat i no em deixa moure’m molt, però vull dir-vos que estic bé”. Amb el cabell ple de sang i la ferida encara oberta, la presentadora no dubta en assumir que la culpa va ser seva per treure’s el casc abans d’entrar a casa.

Mercedes Milá comparteix tot el procés de la curació de la seva ferida / Instagram

Els seus seguidors han omplert la publicació de missatges de sorpresa i de preocupació, mentre desitgen que Mercedes Milá es recuperi aviat. Donen gràcies a què el cop no va anar a més, tenint en compte com de delicat que pot ser un cop al cap d’aquestes característiques. La periodista sempre ha estat optimista i no té por a res, el que torna a demostrar en aquests vídeos en els que explica el que li ha passat. Ella només pot pensar en recuperar-se i confia que aquest accident li doni sort de cara a l’estrena del seu nou programa, que s’estrenarà el pròxim 13 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa