El menú canari del que han gaudit els convidats al casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez

La parella ha pogut gaudir al costat de convidats com Belén Esteban, Isa Pantoja o Raquel Bollo

Anabel Pantoja i Omar Sánchez ja són matrimoni. Després d’una emotiva i bonica cerimònia celebrada aquest divendres per la tarda a l’illa de canària de La Graciosa, la parella i els seus convidats han caminat uns metres des de la platja fins al restaurant on s’ha fet la celebració. La parella ha pogut gaudir al costat de convidats com Belén Esteban, Isa Pantoja o Raquel Bollo per a brindar pel seu amor i provar un menú molt típic de la terra del qui va ser concursant de ‘Supervivientes 2021’.

Des del programa ‘Sálvame’, on treballa Anabel com a tertuliana, han comentat en què ha consistit el menú que han degustat en una nit en la qual per fi s’ha pogut veure a Anabel Pantoja passar-s’ho bé. Des del programa de Telecinco han revelat que com a aperitius han menjat “de primer papas arrugás, amb mojo verd i mojo vermell”. A més, han degustat una varietat de formatges, “rostit, fregit i diferents tipus” que tant agraden als canaris.

Anabel Pantoja plorant durant el casament | Europa Press

Un dels aspectes més originals del menú triat per Anabel Pantoja i Omar Sánchez ha estat que el plat principal no ha consistit ni en carn ni en peix. El matrimoni ha decidit que el plat principal hagi estat l’arròs, tant negre com caldós. I sabent com li agrada el dolç a Anabel Pantoja, en el seu casament amb Omar Sánchez no podien faltar unes postres tan bones com el ‘polvito uruguaià’. En diverses ocasions la tertuliana ha assegurat que aquestes són unes de les seves postres preferides, motiu pel qual ha volgut que els seus convidats també en poguessin gaudir.

Nou comentari