El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Testimoni valent de Melyssa a ‘Supervivientes’: “He patit trastorns alimentaris molt greus”
  • CA

Melyssa Pinto mai no s’havia sincerat d’aquesta manera. La concursant de Supervivientes s’ha aprimat molt des que va arribar a Hondures, però sembla que aquest no és el primer cop que perd tant de pes. De fet, durant la gala de dimarts ha acabat reconeixent que va patir trastorns alimentaris quan era adolescent.

“Tenia 14 o 15 anys quan vaig començar a controlar tot el que menjava de manera malaltissa… Hi havia moltes vegades que optava per no menjar i em provoca a mi mateixa vòmits per tal de no engreixar. Vaig començar a obsessionar-me amb el meu físic i vaig acabar emmalaltint. Comptava les calories, perdia molt de pes i la situació a casa va començar a ser molt difícil per al meu pare i per a la meva mare. Ells estaven molt preocupats, especialment quan vaig fer que la meva germana també s’obsessionés amb el físic. La diferència és que ella és més forta que jo i gràcies a això no va caure malalta. Ella sempre s’havia vist reflectida amb mi, però afortunadament té molta personalitat… Podria haver acabat malament”, explicava.

Sense parar de plorar, l’exconcursant de La isla de las tentaciones se sincerava: “Amb el temps he anat canviant i ara estic molt millor, per això em sento culpable. Jo no he estat una persona que s’hagi estimat molt a si mateixa. De fet, en algun moment m’he mirat al mirall i he sentit repugnància cap a la meva persona. Ho vaig superar sola, però m’han quedat seqüeles com la falta d’autoestima… La que alhora fa que sigui tan gelosa. Aquesta experiència a Supervivientes m’està ajudant a estimar-me i a tornar a confiar en mi”.

Els problemes d’alimentació i les faltes de respecte han repercutit negativament en la seva relació amb els pares, als que ha demanat perdó públicament: “Sé que ara se senten orgullosos de mi i de tot el que he aconseguit. Aquí els demostraré que puc amb tot, que puc superar-me i fer-me més forta. Necessito que em perdonin de debò perquè els estimo amb tot el meu cor”.

Un testimoni molt valent que aprofitava per donar suport a altres persones que passin per la mateixa situació que ella: “Vull dir a totes aquestes noies que es pot sortir d’aquí i que no han de fer ximpleries. Demaneu ajuda i deixeu-vos ajudar, perquè és a casa on trobareu ajuda”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa