Melodie Peñalver plora en relatar el pitjor moment de la seva vida: “No li ho desitjo a ningú”

Melodie Peñalver es va fer coneguda pel seu pas pel programa ‘La Isla de las Tentaciones’, on va entrar emparellada amb Cristian i va sortir soltera, però il·lusionada amb Bertran, amb qui posteriorment va mantenir una relació. Ara, Melodie està soltera, i ha decidit explicar quin va ser el pitjor moment de la seva vida. Per primera vegada, la d’Elx s’ha sincerat i s’ha trencat davant la càmera de Mtmad, parlant d’un dels episodis més durs de la seva vida.

Contenint les llàgrimes des del principi del vídeo, Melodie ha relatat la crisi existencial que va patir fa uns anys, per la qual va acabar abandonant la seva casa i aïllant-se del món. Tot va començar quan Melodie acabava d’iniciar la seva relació amb Cristian Jerez: molt atabalada i totalment saturada de la vida que portava, va prendre una dràstica decisió que va canviar la seva vida de la nit al dia i va acabar per sempre amb un dels seus majors somnis.

Melodie a ‘La isla de las tentaciones’ Telecinco

Molt emocionada, Melodie ha assegurat que encara li fa molt de mal parlar sobre aquesta complicada etapa de la seva vida i ha revelat el motiu pel qual va estar a punt de necessitar medicació i ajuda dels especialistes. Ella va decidir deixar l’institut i la parella va marxar a un altre país, una dràstica decisió que va acabar truncant els seus plans de futur i tot el que tenia establert des que era petita. “No li ho desitjo a ningú”, ha afirmat molt emocionada, recordant algunes de les situacions dramàtiques en les quals va arribar a faltar-li l’aire, i va haver d’afrontar lluny de la seva família.

Finalment, la influencer ha volgut donar uns consells a tots els seus seguidors, fomentant la teràpia per a poder tirar endavant i recalcant l’important que és creure en un mateix per a superar qualsevol problema.

Nou comentari