El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen Meghan Markle de fer ‘bullying’ a treballadors del Palau de Kensington
  • CA

Comunicat inesperat del Palau de Buckingham. Aquests últims dies han estat molt intensos per a la casa reial britànica, que és notícia per l’hospitalització del marit de la reina i per l’explosiva entrevista que han concedit el príncep Harry i Meghan Markle a una televisió americana. Ara tot es complica amb la filtració que revela el diari The Times. I és que han pogut saber que un parell de treballadors del palau han denunciat Meghan Markle per fer-los bullying. Ningú no esperava que la casa reial es pronunciés al respecte, però han sorprès tothom en donar la cara i anunciar que investigaran els fets.

“Estem molt preocupats per les acusacions formulades per exmembres del personal del duc i la duquessa de Sussex. La Casa Reial ha tingut una política de dignitat a la feina durant anys i no tolera ni tolerarà la intimidació o l’assetjament en el lloc de feina. El nostre equip de recursos humans estudiarà les circumstàncies i s’invitarà a participar als membres del personal involucrats en aquell moment”, exposen.

I què se suposa que va fer Meghan Markle segons el seu testimoni? Els fets es remunten a l’octubre del 2018. Les dues víctimes del presumpte assetjament de la dona del príncep Harry haurien informat al cap de comunicació que Meghan els estava tractant malament. El príncep Harry s’hauria assabentat i en comptes de denunciar l’actitud de la dona, l’hauria protegit i hauria demanat que no s’informés a la reina d’Anglaterra.

Finalment ningú no hauria pres cap mesura, el que va enfadar de valent els treballadors. Asseguren que Meghan no els tractava amb cap mena de respecte, més aviat tot el contrari, que se sentien “humiliats” per ella i que, fins i tot, “tremolaven” quan la veien. Ara, farts de la impunitat de Meghan, haurien decidit filtrar-ho a la premsa perquè es prenguin mesures.

Meghan Markle, en una foto d’arxiu / Europa Press

El portaveu de Meghan Markle s’ha pronunciat ràpidament davant d’aquestes greus acusacions i ha denunciat que tot això forma part d’una “campanya de desprestigi” cap a ella basada en la desinformació. Caldrà esperar per veure quines decisions pren la Casa Reial un cop finalitzi la seva investigació al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa