El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mayte relata la mort de la mare de Fani: “El seu cos va aparèixer en circumstàncies dramàtiques”
  • CA

Després de la seva intervenció a ‘Sábado Deluxe’ i de la polèmica amb la seva neboda Rebeca, Mayte, la tieta de Fani, ha anat al programa ‘Viva la vida’ i s’ha trencat per complet en explicar un dels episodis familiars més durs: la mort de la seva germana, la mare de la participant de ‘La isla de las tentaciones’.

Mayte no ha pogut contenir les llàgrimes en confessar que la seva “germana tenia problemes amb algunes substàncies” i que va desaparèixer a l’octubre de 2018. Però el moment més dur ha arribat quan la tia de Fani ha explicat les “circumstàncies dramàtiques” en les quals va ser trobat el cos. “Encara no s’ha pogut demostrar si va ser la seva parella o qui va ser la que li va fer el que li va fer”, ha dit completament trencada.

La tieta de Fani ha explicat que va ser ella la que es va encarregar de “fer tots els tràmits” després de la defunció i que “ningú va contactar” amb ella per a veure què és el que havia passat. Va ser un moment molt dur, ja que el cos “estava en l’anatòmic, com a cos desconegut” i que si ella no se n’hagués ocupat, la seva germana hauria acabat en “una fossa comuna”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa