El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat desolador d’una presentadora mítica de TVE: “No estic bé, estic sola i molt preocupada”
  • CA

Mayra Gómez Kemp va ser una de les presentadores més famoses dels anys 80 gràcies a Un, dos, tres… responda otra vez. El mític concurs de TVE la va fer tocar el cel, però actualment no travessa un bon moment. El passat mes de gener moria el seu marit, amb qui sortia des de feia 47 anys. La seva pèrdua ha suposat un cop molt dur per a Mayra, que aquest cap de setmana ha concedit una entrevista a Socialité en la qual s’ha mostrat completament trencada.

“Ara estic sobrevivint i resistint, però no estic bé… No ho puc estar. Des que va morir el meu marit que no sé què és una abraçada de ningú perquè no puc deixar que ningú s’apropi a mi per la maleïda pandèmia. Em preocupa molt contagiar-me del virus… He tingut càncer dues vegades, així que sóc persona de risc”, ha revelat.

Es troba bé de salut, però anímicament assegura estar destrossada: “Estic confinada a casa, els metges només em deixen sortir per anar a comprar menjar. No tinc cap familiar… La meva família es troba a un altre país i no poden viatjar per culpa de la pandèmia”.

Mayra Gómez Kemp, quan va participar a Pasapalabra / Antena 3

Trista, abatuda i sola, Mayra ha volgut agrair el suport que ha rebut d’altres companyes de professió com María Patiño: “El dia que el meu marit va anar al programa que ella presentava en una altra cadena, ell parlava i ella es va posar a plorar. Ella té el cel guanyat i li agrairé sempre. Davant meu no es pot parlar malament de María Patiño”.

Un testimoni que ha preocupat els seguidors de la presentadora, que no sabien res d’ella des de feia temps.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa