Màxim Huerta fa el seu primer tuit d'esports i la xarxa en fa befa

El nou ministre de Cultura i Esports havia dit temps enrere que els esports no li agradaven
MÃ xim Huerta
Màxim Huerta | Europa Press

 

Màxim Huerta s'estrena. Després d'haver piulat anys enrere que l'esport no li interessava gens, el nou ministre de Cultura i Esports del govern espanyol ha enviat aquest diumenge el seu primer missatge sobre la matèria. Ho ha fet per felicitar l'equip espanyol de piragüisme, que s'ha convertit en campió d'Europa. "Enhorabona", ha dit Huerta sense afegir res més. Ràpidament altres usuaris de Twitter han començat a fer-ne befa. "Saps quin esport és?", li pregunta un. "en el fons li importa una m****", escriu un altre.

 
Comentaris
Aureli 1
Noi ,no hauràs agafat una tendinitis de tant d'esforç. Ara, ben pensat, si no tens res a dir , val més callar .
El Follet Tortuga
Maximus d'Hispania, l'esport que has felicitat es fa amb una piragua i ja entenc que per a tu "es lo mismo que el teto pero debajo del agua". Com qui te tos i es rasca la cama. Això sí, el que vindria a ser el teto estic segur que ho saps i ho domines en tant que presentador de Telecinco. Sou ben curiosos al teu país.
Menysesportprofesional
Sobra l'esport profesional i falta l'esport no profesional
Correcaminos o Coyote? Xurriaca Pallaresa
Aló....Pedro, Pedro! soy Màxim, acabo de ir hasta el water en 2 segundos y cuatro centésimas menos que esta madrugada, me he puesto tan contento que insitu he fabricado un medallón. Jefe, no sabes lo que llega a relajar el deporte.

envia el comentari