El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a ‘Masterchef’ per culpa de Verónica Forqué i Victoria Abril
  • CA

L’últim programa de Masterchef ha tingut una protagonista evident, Victoria Abril. Quan van anunciar el càsting, molts van ensumar-se que l’actriu podria ser una de les concursants que més es fessin veure. Ara bé, fins ara la més cridanera havia estat Verónica Forqué i les seves faltes de respecte als companys. En el tercer programa d’aquesta edició, Victoria Abril va enfrontar-se als jutges i va deixar clar que volia imposar la seva autoritat i volia que fessin el que ella deia. De fet, va arribar un moment en el que va seure a terra amb els braços plegats en senyal de protesta a l’actitud del seu company Navarrete. Molt enfadada, es va negar a fer res fins que els jutges no li recriminessin la seva actitud. Això va repercutir negativament en el seu equip, òbviament, que tenien dues mans menys per cuinar. Victoria Abril no va fer ni cas a les súpliques dels companys i va seguir, més tossuda que una mula.

Ara bé, Verónica Forqué no volia deixar passar l’oportunitat de cridar l’atenció. I com ho ha fet? Amb una discussió amb David Bustamante que ha incrementat la tensió. En primer lloc, tornava a fer el que li donava la gana i a manar als seus companys. En un moment en concret, exigia al cantant que preparés una part del menjar de males maneres i ell s’ho prenia com una falta de respecte: “Amb mi no funciona aquest estil. Tindré bon rotllo amb tu si em parles amb respecte“, va etzibar Bustamante. Verónica Forqué no callava i es mofava d’ell “Quin respecte?”.

El programa començava amb una escena molt divertida i preocupant alhora de Terelu Campos. La filla de María Teresa necessita ulleres i per això sempre les porta posades o penjades del coll mentre cuina. Ahir va obrir el forn amb tan mala sort que no es va adonar que les ulleres caurien a dins del forn encès.

L’expulsada de la nit va ser Vanesa Romero, actriu de La que se avecina. Filla d’un pescador, curiosament la van fer fora per no cuinar bé un plat de peix. Va optar per prendre-s’ho amb humor, tot deixant caure que segurament els seus pares estaran un bon temps sense sevir-li aquest tipus de producte com a càstig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa