Verónica Forqué explica per què ha abandonat ‘Masterchef’

Verónica Forqué va amenaçar d’abandonar Masterchef en l’últim programa, el que va alegrar bastant als seus companys. El pas de l’actriu pel concurs culinari de TVE ha estat molt intens, tenint en compte la gran quantitat de xocs i enfrontaments que ha protagonitzat amb els companys. Maleducada, poc empàtica i sense cap mena de respecte, Verónica Forqué ha mostrat la seva pitjor cara aquesta temporada. Doncs bé, aquest dilluns s’ha confirmat que deixarà d’acaparar tot el protagonisme perquè ha decidit marxar del programa definitivament.

En l’emissió d’aquesta setmana n’ha explicat els motius i s’ha acomiadat de la resta de participants: “Després de donar-hi moltes voltes, crec que el millor per al meu estat de salut és que doni per acabat el meu concurs. Estic així així i necessito descansar. En l’última prova per equips em vaig atabalar… Jo no sóc de llançar la tovallola, però aquest cop he de ser humil i dir que no puc més. Em trec el davantal, però a la final tornaré per aplaudir des de la grada. Em sap greu, però de debò que no puc més. Ara bé, Masterchef és una experiència flipant”, reconeixia amb llàgrimes als ulls.

Concursar amb ella no ha estat fàcil per a la resta de concursants, que han manifestat el seu rebuig cap a la seva manera de treballar en moltes ocasions. De ben segur que no troben a faltar els insults i les faltes de respecte que encadenava, encara que molts han reconegut que la seva forta personalitat es trobarà a faltar.

Verónica Forqué abandona Masterchef definitivament / TVE

Pel que fa a la resta del programa, els teleespectadors han carregat la seva ràbia contra David Bustamente. Els concursants rebien l’ajuda dels seus amics, sense comptar amb què els amics del cantant farien trampes i amb això farien que guanyés ell. El premi de la prova eren 4.000 € que havien de destinar a l’organització benèfica que volguessin. Quan el jurat s’ha adonat de les trampes que havien fet, però, li han retirat el premi. Ell no s’ha enfadat amb ells, tot al contrari: “No em crec que hagi fet això… Però si sou molt honrats! Ai, Pitingo, que me l’has fet grossa”.

Ara el programa haurà de trobar un nou mètode per cridar l’atenció de l’audiència, que els segueix fent líders setmana rere setmana. Esperen que la marxa de Verónica Forqué no afecti, el que no hauria de passar tenint en compte que totes aquestes setmanes la gran majoria dels teleespectadors demanaven que la fessin fora.

Comentaris

    tornasolados Novembre 23, 2021 | 12:58
    Verónica Forqué amiga en el alma de los tornasolados Gonzalo y doctor amor extraño. Todos españolistas, todos tornasolados.

Nou comentari