El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Insults, llàgrimes i masclisme en el ‘Masterchef’ més controvertit
  • CA

Verónica Forqué ha tornat a protagonitzar polèmica a Masterchef. El concursant expulsat d’aquesta setmana ha estat Eduardo Navarrete, després d’un parell de programes molt fluixos. Ara bé, la seva companya ha estat qui ha acaparat tots els focus. Per què? En esbroncar de males maneres a Belén López, amb qui s’ha enfrontat en una prova d’exteriors molt tensa que ha tornat a mostrar la pitjor cara de Forqué. Havien de treballar juntes, el que Belén aprofitava per intentar calmar els ànims entre elles. Per tal de fer-ho, l’ajudava en tot el que podia fins al punt que Verónica Forqué s’enfadava molt: “Et creus que sóc imbècil? Sóc més vella que tu. I m’és igual el que pensis sobre el plat. Ets molt prepotent, que et creus que ets l’ama I no rebufis! No t’adones que estàs sent histèrica? Sembles Victoria Abril o Terelu Campos”, etzibava Verónica Forqué a la companya.

Verónica Forqué critica la seva companya / TVE

I d’aquí, a les llàgrimes de David Bustamante. El concursant no ha pogut evitar emocionar-se en parlar del seu nebot, el fill del seu germà. El seu naixement ha coincidit amb les gravacions del programa, el que ha impedit que el conegui encara: “Estic molt tens i molt nerviós… Tinc la boca seca i gairebé no tinc saliva. Tinc moltes ganes de conèixer el nen, de fer-li petons i consentir-lo”.

Un altre dels concursants que ha fet parlar més ha estat Miki Nadal. En aquest cas, els teleespectadors l’han criticat per deixar anar un comentari masclista en directe. El jurat deia que per primer cop podrien compartir uns pols, el que l’humorista va aprofitar per enviar una clatellada a Vanesa Romero: “Ah, es comparteixen ara que ella ha marxat!”. Un comentari que molts consideren que està fora de lloc i que és masclista, un acudit sense gràcia que l’ha deixat en evidència a ell i també al programa, que podria haver-ho retallat en l’edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa