Fort enfrontament entre Jordi Cruz i la guàrdia civil de ‘Masterchef’: “No t’agrada la meva cara?”

El xef català s'ha sorprès en veure l'actitud desafiant de la concursant, que acabava sent l'expulsada de la nit

Masterchef ha tornat a TVE la nit d’aquest dimarts en una emissió molt comentada que va acabar amb l’expulsió de Vero. La concursant andalusa, de professió guàrdia civil, era l’eliminada després de protagonitzar un fort enfrontament amb Jordi Cruz.

El xef català no va dubtar a l’hora de criticar sense pietat el plat de Vero a la prova d’eliminació, el que també van fer els seus companys del jurat. El problema? Que Vero no va callar i va respondre de males maneres quan Jordi deia que li sorprenia que posés cara d’estupefacció: “Què li passa a la meva cara? No t’agrada la meva cara? Jo no m’estic enfadant. Si vols, trec les castanyoles”, etzibava la concursant.

Jordi Cruz, bocabadat per l’actitud desafiant de la concursant, li demanava que es calmés: “No t’enfadis amb mi perquè m’estàs esquitxant”. Ella, però, seguia enfurismada: “No m’agrada el que estic sentint”. Finalment arribava el veredicte del jurat, que acabava d’enfonsar a Vero: “No ens ha agradat el teu plat perquè hi ha quatre sabors i només els podria haver casat algú amb molt de talent”, tota una indirecta que deixava clar que consideraven que ella no el té.

Jordi Cruz, enfadat en directe a Masterchef / TVE

I després de l’esbroncada, la noia va trencar-se i va començar a plorar. La decisió final? Que fos ella l’expulsada, el que de ben segur que no va fer molta llàstima al xef català.

Comentaris

    Ricard 12/05/2021 2:05 pm
    Aquest és un exemple del tarannà que no corregeixen a l'acadèmia de la policia militar castellanista. Ara imaginem què passaria si aquest personatge està destinat a Catalunya i li parla algún ciutadà en català. En muntaria una, i a sobre denunciaria a l'incaut per tapar el seu delicte. Infame.

Nou comentari