El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les ulleres de Terelu Campos al forn, el plat més viral de ‘Masterchef’
  • CA

Terelu Campos ha estat una de les protagonistes de l’últim programa de Masterchef. La periodista i filla de María Teresa Campos ha patit un incident en el que ha acabat amb les seves ulleres a dins del forn. Què va passar? Els concursants s’havien d’enfrontar a una primera prova molt complicada en la que havien de jugar amb diversos elements de foc a contrarellotge. Tots estaven molt nerviosos, Terelu inclosa, que es treia les ulleres i les col·locava penjades en el seu escot amb tan mala sort que acabaven caient a dins de la reixa del forn. No es va adonar de l’error fins massa tard, quan es trobava les ulleres foses i trencades. Els companys van començar a riure moltíssim, fent mofa de les “ulleres a la graella” o la “fondue d’ulleres” que hauria ideat Terelu per poder innovar.

Ella ha decidit no enfonsar-se i ha deixat el disgust de banda. Ràpidament s’unia a les bromes i presumia d’haver donat espectacle i haver fet riure els companys. De fet, per treure-li profit a l’accident, apropava les ulleres als membres del jurat com si es tractessin d’un plat més.

Les ulleres de Terelu Campos acaben en un dels forns de Masterchef / TVE

Terelu Campos es convertia en tendència a Twitter gràcies a les seves ulleres foses, un incident que feia moltíssima gràcia als teleespectadors del programa culinari. Aquest no va ser l’única escena comentada del programa d’aquest dilluns, però. I és que Verónica Forqué i Victoria Abril van tornar a mostrar la seva cara més fosca en tractar malament als companys i discutir-se amb David Bustamante. Elles dues són les dives de l’edició, dues actrius que estan demostrant que no els importa mostrar-se com a rondinaires i maleducades davant de tota Espanya. Tensió i mal rotllo motivat per elles, que es van equilibrar gràcies als riures per les ulleres de Terelu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa