El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Sánchez Silva, amb els braços embenats després d’un accident a ‘Masterchef’
  • CA

Masterchef Celebrity ha tornat a ser líder d’audiència aquest dimarts, malgrat la gran competència que oferien les cadenes rivals. El programa de cuina ha tingut com a protagonista a Raquel Sánchez Silva, que apareixia amb els dos braços embenats per sorpresa. 

D’aquesta manera es confirmava que ha estat la primera accidentada de l’edició, però què li havia passat? La periodista advertia als jutges que segurament sentiria bastant de mal a l’hora de cuinar, però que ho intentaria i faria tot el que pogués.

El problema derivava d’una prova d’exteriors de la gala anterior. Raquel va patir una doble ruptura fibril·lar en elaborar un dels plats: “Em va passar per bèstia. No vaig escalfar la mantega, ho vaig fer a la força i em vaig fer mal”. La primera prova d’aquesta setmana consistia en amassar pa, per la qual cosa el jurat es va preocupar: “Puc cuinar, de debò. Em farà una mica de mal, però puc fer-ho”. Tots van estar pendents d’ella, encara que finalment ho va aconseguir. 

Raquel Sánchez Silva a ‘Masterchef’ / Instagram

Deixant de banda aquesta anècdota, els teleespectadors van tornar a carregar contra el programa. Què ha passat aquest cop? Tot començava durant una prova en la qual havien de simular una acampada. Havien de pescar en el riu i cuinar amb foc, tres tècniques prohibides a aquella zona que el programa va acabar fent amb el vistiplau de la zona protegida.

Un equip va haver de desplomar els ànecs i l’altre va haver de treure la pell a conills, els que apareixien penjats d’una corda. Una escena molt desagradable que feia regirar l’estómac d’una bona part de l’audiència, que consideraven que era innecessari: “Després recicleu el plàstic, però pesqueu i els feu esbudellar els animals així…”. Una incoherència que no ha fet gens de gràcia. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa