El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE recula i repesca el famós preferit de ‘Masterchef’
  • CA

Masterchef ha fet cas als comentaris dels teleespectadors i ha organitzat una repesca per recuperar algun dels concursants expulsats d’aquesta edició. Com era d’esperar, els dos preferits eren Terelu Campos i Miki Nadal, que van ser expulsats injustament. Aquesta nova oportunitat ha acabat premiant l’humorista, que torna a les cuines del programa i que ha ajudat a què aconseguissin un boníssim 20,1% de share.

Miki Nadal torna a les cuines de Masterchef / TVE

Que ell hagi tornat també ha estat, en part, gràcies a l’expulsió d’aquesta setmana. L’escollida per abandonar el programa ha estat Victoria Abril, que feia dies que mostrava una actitud derrotista que no l’ajudava a guanyar-se el favor del jurat: “Autodestrucció negativa cap a tu mateixa quan tens el davantal negre! Has de venir amb una actitud millor, menys negativa. No m’agrada el gust del gaspatxo i has fet una crema molt simple. Des del principi t’has mostrat derrotada”, li deien els xefs. I ella, ni tan sols intentava negar-ho o justificar-se: “Estic molt cansada, gandula i esgotada. En aquestes dues setmanes m’he esgotat més que en 50 anys en el cinema”, assegurava.

Ella mateixa ha reconegut en una entrevista posterior que la gravació del programa l’enxampava en un moment molt dolent anímicament: “El programa m’ha ajudat molt perquè el vaig gravar mentre em recuperava d’una depressió molt greu”. La seva dedicació als fogons no ha estat suficient per convèncer el jurat i finalment ha estat proposada per abandonar el concurs. Era d’esperar i des d’un parell d’emissions enrere que els teleespectadors destacaven precisament la seva mala actitud, ja que veien que s’enfonsava i enfonsava sense ganes de continuar esforçant-se per millorar i presentar millors plats que la resta de companys.

Aquest és el seu final definitiu en el programa, tenint en compte que ja s’ha fet la repesca i ella no ha tingut opció de participar-hi. Sigui com sigui, assegura que ha estat una experiència molt positiva que va ajudar-la molt a sortir de casa, mostrar bona cara i millorar el seu estat anímic després d’una etapa complicada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa