El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El xef català Jordi Cruz protagonitza la primera discussió del nou ‘Masterchef’
  • CA

Masterchef Celebrity‘ ha tornat a obrir les portes de les cuines de TVE. Aquest dimarts han estrenat una nova temporada amb famosos que, de moment, sembla que han captivat l’audiència. La curiositat els ha ajudat a ser l’opció més vista de la nit, encara que això no vol dir que no hagin rebut crítiques. Són molts els teleespectadors, de fet, que han publicat comentaris negatius. De què es queixen? Bàsicament, de l’horari d’emissió… I és que eren les dues de la matinada i encara no havien anunciat l’expulsat. No agrada que acabi tan tard tenint en compte que és la televisió pública i que la gent treballa l’endemà. Una queixa que s’ha anat repetint edició rere edició però que encara no té resposta.

Deixant això de banda, el primer programa va servir per presentar els personatges coneguts que lluitaran entre ells per convertir-se en el millor cuiner. Com és habitual en aquest concurs, el jurat va adquirir protagonisme durant les valoracions dels plats. De nou, va ser Jordi Cruz el més cruel. El xef català ha estat el primer que s’ha enfrontat a un dels concursants en una discussió que ha fet parlar molt.

S’ha barallat amb Jesús Castro, conegut per la sèrie ‘El Niño’. L’actitud del jove actor no convencia a Jordi Cruz, que deixava clar que no vol concursants així. El que més l’ha enfadat? Que ha malbaratat menjar. El concursant, però, ho negava: “Només he tirat l’espina i la pell, no he tirat molta carn”. Jordi Cruz li recordava que ells ho veuen tot, però no convencia el concursant. El mal rotllo s’accentuava, el que treia la pitjor cara del xef: “Què busques aquí? Aprendre? Jo t’ho puc donar, això. Però vols discutir amb mi?“, li preguntava desafiant. L’actor no donava crèdit i ho negava visiblement enfadat, mentre li preguntava si era el que ell buscava. Jordi continuava amb la tensió: “Ni de bon tros. Però tu vols aprendre, oi? Doncs saps com s’aprèn? Amb la veritat i acceptant les crítiques. Els teus dos plats són dues pedres. El nivell de la cuina és baix i l’actitud que t’he vist és nerviosa i insegura. Et veig com un home valent i amb ganes de fer-ho bé, doncs vinga”.

Jesús Castro a ‘Masterchef’ / TVE

Poc després les càmeres enfocaven l’actor, que es queixava del tracte rebut pel cuiner: “Hi ha maneres de dir les coses. No em diu que si vinc a discutir? No t’enfrontis amb ningú perquè sortiràs perdent”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa