El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Cruz humilia els concursants de ‘Masterchef’ i els fa plorar en directe: “Us hauria de fer vergonya”
  • CA

Jordi Cruz ha tornat a ser el protagonista de l’últim programa de Masterchef. El nivell dels concursants en aquesta edició és bastant fluix, el que enfada els membres del jurat. El català ho ha fet més que evident en una esbroncada brutal que ha fet plorar a alguns dels participants quan es troben a la meitat del concurs.

Després de criticar-los diverses vegades durant la prova d’exteriors, un d’ells feia autocrítica i reconeixia que el resultat dels seus plats havia estat “vergonyós“. En Jordi li ha donat la raó a la seva manera: “No ho heu fet bé i quan no ho fas bé, et sents malament. Ara bé, és millor sentir-se malament que ser conformista. Però no parlem de com de malament que us hauríeu de sentir per la quantitat de menjar que heu malbaratat. No heu aprofitat el producte que us hem portat i hi ha gent que ho passa malament, així que només per això hauríeu de sentir vergonya“.

“Avui ha passat una cosa que mai no havia passat a Masterchef. Avui hem desaprès, hem involucionat. Errors, errors i errors. Com poden evolucionar les setmanes i que anem a pitjor? Hi ha coses que ja havíeu après i que ara no feu. Us donem consells i no els escolteu. Ens trobem a la setmana 5 i s’hauria de notar una evolució i s’hauria de veure que heu entès certes coses del món professional”, deia mentre Fran plorava avergonyit per no haver estat a l’altura.

Una nova esbroncada amb la qual esperen que els concursants espavilin i millorin la seva actitud.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a maig 19, 2021 | 12:24
    mala peça maig 19, 2021 | 12:24
    aquest cruz, cada dia demostra que com a persona és una creu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa