El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un exconcursant de ‘Masterchef’ esclata contra el programa en una crítica demolidora
  • CA

En el càsting d’un concurs de televisió es busquen personatges coneguts, simpàtics, amb carisma… o molt controvertits i polèmics. L’objectiu és que parlin d’ells, una publicitat que els ajudarà a aconseguir més audiència. Els que més agraden són també els que veiem passar de concurs en concurs. Ara bé, no tots els concursants abandonen els realities amb ganes de més i un somriure. N’hem vist a molts criticant el programa en qüestió des de fora, traient a la llum actituds o situacions denunciables.

Aquest és el cas de José Luis Losa, guanyador de Supervivientes 2017 i tercer classificat de Masterchef 4. Ell mateix ha reconegut que guarda molt bon record de l’experiència a Hondures, però no tanta com de la del programa de cuina de TVE: “Vull comentar respecte al que s’està publicant del meu pas per Supervivientes, que diuen que estic en contra del programa i de Telecinco. És tot mentida. Amb la productora i amb Telecinco sempre estaré agraït, els presentadors i l’equip genials i, de fet, em porto bé amb tots ells”.

“Però de Masterchef no és el mateix. D’aquella productora sí que tinc molt mal gust de boca. El premi per quedar tercer mai no me’l van donar, ni vaig poder reclamar res. A sobre quan vaig guanyar Supervivientes em van demanar el 30% del premi brut sense descomptar impostos. Els hi vaig dir que ho decidiria un jutge. Els presentadors i gran part de l’equip no tenen culpa, però d’aquella productora no en guardo bon record. Volia que ho sabéssiu de la meva boca i desmentir el que diuen a Internet”.

Una demolidora crítica que ha fet pública en el seu perfil d’Instagram, el que ha tornat a col·locar-lo en primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa