Filtren el sou escandalós que reben els concursants de ‘Masterchef’

TVE està triomfant amb aquesta edició de Masterchef Celebrity, amb el que fan una audiència boníssima. Molts es pregunten quant paguen als concursants a canvi de la seva participació, tenint en compte que són unes quantes setmanes de gravacions i que estan sotmesos a una gran pressió. Voz Populi ha tingut accés al pressupost de la cadena, un document oficial que es veuen forçats a emetre per complir amb la transparència de la que presumeixen com a cadena pública. Aquí no concreten el sou de cadascun dels concursants i tampoc no queda clar si tots cobren el mateix o si hi ha excepcions, encara que sí que fan una estimació del que perceben: 15.000 € per programa. Una autèntica barbaritat que suposaria que els finalistes haurien guanyat més de 150.000 €.

La cadena destina 1,49 milions d’euros per cada emissió, una autèntica barbaritat del que s’ha de restar el sou dels participants. En la resolució que publica el consell de l’administració s’explica que s’ha de tenir en compte que els concursants van eliminant-se cada setmana, per la qual cosa el total de la partida és una estimació basada en el nombre de concursants, el nombre de capítols i la cadència d’eliminació.

Miki Nadal repescat a 'Masterchef' - TVE
Miki Nadal repescat a Masterchef / TVE

Verónica Forqué està sent la principal protagonista de l’edició, però no en el bon sentit de l’expressió. Els companys estan farts d’ella, així com els teleespectadors. Maleducada i molt irrespectuosa amb els companys, bona part de l’audiència no entén que els membres del jurat li riguin les gràcies quan clarament està sent desagradable. Tenint en compte la informació que comparteix TVE, queda clar que volen premiar els concursants que més espectacle donin perquè estan guanyant un sou elevadíssim a canvi. El pressupost de TVE amb el seu programa estrella enguany és una mica inferior al de l’any passat. Igualment, sembla que tot és poc per a l’únic espai que els fa líders recentment.

Comentaris

    penós Novembre 10, 2021 | 13:17
    Quatre tristos qutres que no tenen cap gràcia, però que són experts en fer-se els graciosos, només els volen per les seves pallassades. És de vergonya aliena el que fan per fer-se veure i m'agradaria saber quines qualitats han vist en ells a l'hora de fer la tria, encara que potser són aquests doncs és el tipus de personatge amb el que s'identifiquen més els espectadors, així com el dels gais per exemple, cal que tots els que hi surtin siguin de plomes i vestits amb cua? no en poden trobar cap que sigui gai sense haver de ser un "florer"?

Nou comentari