El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TVE sorprèn amb un cartell de ‘Masterchef Celebrity’ molt ambiciós i ple d’estrelles
  • CA

TVE acaba de presentar el càsting oficial de la nova edició de Masterchef Celebrity. En aquesta ocasió, han optat per noms molt atractius i un dels cartells més ambiciosos de la història del reality de cuina. La temporada pot arribar a ser molt interessant tenint en compte que han escollit personatges que agradaran a diferents tipus de teleespectadors.

Per una banda, han optat per famosos conegudíssims com David Bustamante, el locutor esportiu Juanma Castaño, la cantant Tamara, Terelu Campos o Miki Nadal. L’humorista no estarà sol, ja que Carmina Barrios, comediant i mare de Paco León, també es posarà a prova en els fogons. Un dels plats forts? L’estimada Verónica Forqué i la controvertida participació de Victoria Abril, molt criticada després del seu discurs negacionista.

La cadena intentarà captivar el públic més jove amb la presència de la youtuber Samantha Hudson, l’estilista Eduardo Navarrete i el raper Arkano.

El presentador Julián Iantzi, el cantant Yotuel Romero i els actors Vanesa Romero i Iván Sánchez completen un càsting que promet moments divertits i molta audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa