El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Totes les fotos de les vacances de Marta Torné a Formentera: piscina, llagosta i sense filtres
  • CA

Marta Torné ha escollit les Illes Balears com a destí vacacional. La col·laboradora de Zapeando es troba a Formentera amb el seu marit, el també català Roger Gual. Junts gaudeixen d’una desconnexió plena de dies de platja, piscina i bons àpats. A més a més, se’ls ha pogut veure a bord d’un iot de la mà del seu grupet d’amics en el qual es troba el dissenyador Pelayo Díaz. Contents i morens, estan fent un seguit de recomanacions als seus seguidors perquè puguin menjar igual de bé que estan fent ells: “Si passeu per l’illa, no us ho perdeu!”.

La tertuliana es mostra encantada durant les seves vacances, uns dies fora de televisió que aprofita per deixar el maquillatge i els filtres a casa. Precisament així apareix en la foto d’aquests dies que més repercussió ha tingut. Parlem d’un posat en el que se la veu sense roba a la piscina, una instantània en la que posa a prova la censura: “No és estiu fins que no et banyes despullat! Oi? Zero filtres i zero retocs”.

Els seus seguidors han aplaudit el seu atreviment i la naturalitat que segueix demostrant. Contenta i sense vergonya, la presentadora presumeix de bona figura al 43 anys i destaca que no ha passat per quiròfan per mantenir-se en forma. La catalana està fent les delícies dels seguidors més tafaners, que estan veient un munt de fotografies d’aquests primers dies de Torné a la platja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa